WZC GAAT ONLINE VERDER!

Corona of geen Corona, wij zijn er voor jou! 

 

 

Wij gaan namelijk online nog meer aanbieden waar jij aan kunt deelnemen. Zo kun je iedere maandag tot en met vrijdag om 10:00 een half uur bewegen met coach Tim. Een van de deelnemers zei er dit over: “Ik doe iedere ochtend mee met Brabant in Beweging. Een leuke oefening in de ochtend voor ieder niveau! Tim zorgt ervoor dat je als beginnende en ervaren sporter mee kan doen met dezelfde workout.” Dus… zien we jou morgen ochtend om 10:00 op het Facebook kanaal van Tim (24FITTIM)?

 

Verder kun je je iedere week laten inspireren op een online Talk, Taste & Celebrate. De insteek is hetzelfde als voorheen: een informatieve avond waarbij je laat inspireren en motiveren over voeding, gezondheid en welzijn. Er zijn geen kosten aan verbonden. We starten op Zoom om 20:00. Je kan in de online kamer vanaf 19:45. Afgelopen week stond in het teken van het immuunsysteem… Deze week behandelen we een ander onderwerp! Zien we je daar?

 

Weet je nu niet hoe Zoom werkt? Het is een programma dat je kan installeren op je computer of als applicatie op je telefoon (Android & iOS). Je hoeft voor het gebruik van Zoom geen account aan te maken. Je kan inloggen door het invoeren van een “meeting ID”. Dit is een code die je coach met je deelt als je aangeeft dat je graag wilt deelnemen!

 

We hopen dat je er bij bent!