Wendy

Mijn naam is Wendy van Ham. Ik ben 27 jaar.

 

Ik werk parttime bij de Albert Heijn als Manager Service. Ik ben 7 jaar geleden gestart als lifestyle coach omdat ik zelf enorm verschil heb ervaren wat goede begeleiding, voeding en beweging met je kan doen. Toen ik starten kon ik ‘s morgens niet uit bed komen en was ik de hele dag door uitgeblust, ook zat ik hierdoor niet lekker in mijn vel.

 

Ik had geen energie en viel vaak op de bank in slaap. Sinds ik onder begeleiding een goed patroon heb gevonden in mijn voeding, beweging en mentaal ben ik enorm veranderd. Ik kan sta ‘s morgens actief op en heb de hele dag door energie ook mentaal ben ik veel sterker geworden. Doordat ik zelf dit verschil ben gaan merken wilde ik hierdoor ook graag mensen gaan helpen.

 

Ik help nu al een aantal klanten die door het veranderen van hun leefstijl zich fitter en gezonder zijn gaan voelen. Ik vind het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen, zich open kunnen stellen en hun verhaal kwijt kunnen. Door een praatje te maken met de mensen geef je ze vertrouwen om samen aan je doel te gaan werken.