Tim

Tim
Hallo mijn naam is Tim van Herk. 6 jaar geleden ben ik samen met mijn ouders de producten van Herbalife Nutrition tegen gekomen. Door het super goede resultaat van ons gezin kregen we vragen van de omgeving.
6 jaar geleden zat ik op een sportopleiding waarbij we heel de dag in de weer was ik ooit wel meer dan 20 uur per week aan het sporten. Je kunt je voorstellen dat ik al best wel wat bezig was met gezondheid. Toch had ik elke middag een powernap nodig voor het werk. Binnen een week had ik veel meer vitaliteit en dat straalde we als gezin uit. Vanuit deze verandering en passie ben ik de mensen in mijn omgeving gaan helpen met hun gezondheid. Ik vond het super leuk dat ik deze mensen kon helpen waar ik zelf ook mee geholpen was.
Nu 6 jaar later heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en werk ik fulltime als voeding leefstijl coach en daarnaast draai ik nog wat uurtjes personal training.
Als ik mijn kwaliteitspunten van de begeleiding moet beschrijven zouden dat zijn: persoonlijk, betrokken, gedreven, resultaten behalen en behouden en natuurlijk plezier maken.
Ik zie uit naar een super mooie samenwerking!
BE STRONGER THAN YOUR EXCUSE!