Thijs

Voorheen heb ik lifestylemanagement gestudeerd en ben ik afgestudeerd van de studie Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Ik ben altijd veel bezig geweest met sport en gezondheid naast mijn studies, maar hiernaast niet veel met voeding. Mijn focus was vooral 80% sport en 20% voeding. Toen ik dit ben gaan omdraaien ben ik gaan merken wat een groot effect voeding heeft op je lichaam. Ik kreeg meer energie, een beter concentratievermogen en mijn sportresultaten werden veel beter terwijl ik minder ging sporten. Dat was voor mij één van de redenen waarom ik ben gestart om andere mensen te helpen met mijn eigen hobby en passie.

 

Momenteel werk ik vanuit huis en mag ik 25 mensen per maand helpen naar een gezonder leven. Dit wil ik in de toekomst uitbouwen naar nóg meer mensen zodat we Veldhoven en de omgeving gezonder en fitter kunnen maken. Want met een fit en gezonder lichaam haal je meer uit het leven.

 

Ik help je graag om samen te werken aan je persoonlijk doel op een manier die bij jou past door middel van 1 op 1 begeleiding. Ik ben een zelfstandig voeding- en leefstijlcoach, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar een langdurig gezondheidsresultaat op het gebied van gewichtsbeheersing, vitaliteit en sportprestaties. Ik ben een open persoon, vrolijk, sportief, behulpzaam, enthousiast en gemotiveerd om je te helpen.