Sjors

De actieve Sjors weet als geen ander dat fysiek werk een aanslag kan zijn op het menselijk lichaam. Sjors weet daarom precies hoe voeding je kan helpen om het lichaam soepel te houden, zodat je het beste uit iedere dag kan halen!

 

Sjors runt sinds 2011 een eigen hoveniersbedrijf. Naast dat Sjors dagelijks in de tuin te vinden is, heeft hij ook heel wat jaren werkzaamheden uitgevoerd bij andere organisaties (dan wel niet vrijwillig). We kunnen stellen dat Sjors een actief leven leidt.

 

In 2014 kwam de voeding van Herbalife per toeval op Sjors’ pad toen hij samen met Toine Prinsen aan een tuinklus werkte. Door Sjors’ actieve leven had hij last van vermoeidheidsklachten en gewrichtsklachten (in handen en knieën). Het duurde even voordat Sjors het resultaat merkte, doordat er eerst intern werd gewerkt aan herstel van achterstallig onderhoud. Inmiddels is Sjors met zijn dagelijkse werkzaamheden (zonder te sporten) en kleine aanpassingen op voeding, 6% vet kwijt en zijn de gewrichtsklachten verleden tijd.

 

Het positieve resultaat wat de voeding Sjors bracht, gaf hem de energie om ook andere te helpen. De interesse voor het menselijk lichaam werd verder gegroeid door de medische onderwerpen die thuis aan de keukentafel ter sprake kwamen. Sjors is inmiddels minder in de tuin te vinden, zodat hij meer mensen kan adviseren en begeleiden op het gebied van voeding en beweging.

Wil jij ook vitaler leven en meer gaan genieten van de kleine/grote dingen in het leven?

Neem contact met Sjors op via sjors@fitenfunclub.nl!