Sarah & Niek

Sarah:

Behulpzaam – Betrokken – Empatisch – Flexibel – Eerlijk

 

Ik ben Sarah, 28 jaar en als achtergrond verloskundige en leerkracht. Mijn avontuur met het Fit&Fun plan begon in maart 2022. Op dat moment zat ik niet lekker in mijn vel, ik had een slecht zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, overgewicht, weinig energie en zag weinig positieve dingen in het leven. Of toeval bestaat of niet, ik drukte per ongeluk bij een post van mijn coach over het Fit&Fun plan op ‘meer informatie’ in plaats van dat ik de post weg swipte. Mijn coach en ik raakte aan de praat maar ik was ontzettend sceptisch. Na een aantal intakes, dan toch gestart omdat ik beter in mijn vel wilde komen te zitten en daarvoor was het, naar mijn mening, nodig dat ik ging afvallen.

 

Na twee dagen merkte ik al resultaat. Zo had ik veel meer energie, werd ik positiever en sliep ik beter. Mijn omgeving merkte dat ook en wilde het Fit&Fun plan ook proberen. In eerste instantie ben ik samen met mijn coach mijn eigen omgeving gaan helpen. Na 3 maanden heb ik de stap gezet om, samen met mijn vriend, het coachen over te nemen.

Nu 10 maanden later heb ik zelf veel resultaten behaald. Ik ben 18 kg en 23 cm buikomvang kwijt. Daarnaast heb ik nog steeds allemaal mooie extra cadeautjes zoals veel meer energie, meer zelfvertrouwen, positievere mindset en een hele fijne en lieve tweede Fit&Fun familie erbij gekregen.

 

Als welzijnscoach ik wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van iedereen die daar gemotiveerd voor is. Ik wil hen leren groeien op psychisch, lichamelijk en sociaal gebied. Als coach vind ik het belangrijk dat iemand zich gehoord en gezien voelt en dat ik hen kan laten inzien op trots te zijn op zichzelf. Trots te zijn op wie zij zijn, wat ze kunnen, wat hun talenten zijn en hoe zij deze het beste kunnen inzetten.

 

Ik ben gewend hard en nauwkeurig te werken om goede resultaten te leveren. Zo sta ik naast mijn werk als welzijnscoach nog 4 dagen voor de klas. Mijn droom is wel om dit uiteindelijk om te draaien en zoveel mogelijk voor mijzelf te gaan werken en een mooi team te bouwen om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Daarnaast ben ik flexibel en creatief waardoor ik mij goed kan aanpassen aan verschillende situaties en personen. Ik ben empathisch, kan mij makkelijk in iemand verplaatsen, goed naar iemand luisteren en deze dan ook gerust stellen.

 

Niek:

Sportief – Ambitieus – Energiek – Doelgericht – Gedreven

 

Ik ben Niek, 35 jaar en heb een eigen sportbedrijf waar ik kinderen in de leeftijd van 1.5 tot 9 jaar een brede motorische ontwikkeling en plezier in sport mee geef. Als sportdocent zette ik vooral kinderen in beweging, maar mijzelf niet. Daarnaast had ik een bourgondische leefstijl en at ik graag voor twee personen. Dit zorgde voor een mooi welvaartsbuikje. Doordat ik startte met het Fit&Fun plan heeft dit alles een mooi balans kregen. Ik kreeg veel meer energie die er ook uit moest. Zo pakte ik mijn eigen sporten weer meer op. Hierdoor groeide mijn conditie, fitheid en zelfvertrouwen. Ook slonk mijn buikje aanzienlijk met 26 cm! Mijn metabolische leefstijl veranderde van een leefstijl boven mijn biologische leeftijd naar 21 jaar. Deze leeftijd komt ook veel meer overeen met hoe ik mij voel. Tijdens mijn gymlessen slinger ik dan ook lekker door de gymzaal, zelfs als mijn lessen al zijn afgelopen.

Doordat ik zelf de veranderingen heb mogen meemaken en ervaren heb hoe het is om een goede balans in je leven te hebben, wil ik aan andere mensen doorgeven wat ik voel. Daarom heb ik ervoor gekozen om welzijnscoach te worden. Ik zal altijd iedereen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen en een stapje extra te zetten. Door mijn ervaring als gymdocent heb ik ook op het gebied van sporten en lichaam veel kennis. Ik wil anderen enthousiast maken door een bepaald proces of activiteit als tip mee te geven en stel (samen) behapbare doelen op.

Naast dat ik kinderen plezier geef in bewegen, hebben volwassenen deze beweging ook hard nodig. Nu als welzijns- en sportcoach, kan ik ook deze passie in de volwassen-doelgroep meegeven. Door mijn passie door te geven, sporten nu ook volwassenen met veel plezier tijdens onze bootcamps!

Heb jij zin om binnenkort een theetje bij ons te komen drinken?

Wij kijken er naar uit om jou te mogen helpen!