Romy

Hoooi!

Super dat je mijn verhaal wilt lezen, daarvoor sowieso al thanks! 

Mijn naam is Romy Sanders. Jong, enthousiast en trots op wie ik vandaag de dag ben. Wil je weten hoe? Laten we dan snel verder gaan! 

Mijn achtergrond is verpleegkunde en werk dus in de ouderenzorg. Intensief, druk en soms heftig werk. Lange dagen, onregelmatige tijden & fysiek/mentaal vraagt het veel van je. 

Als jonge meid was ik dan ook met veel dingen bezig, behalve met mezelf. Ik was niet blij met de Romy die ik was en zat niet lekker in mijn vel. Wel veel sporten, alleen met weinig resultaat. Altijd iedereen helpen en mezelf wegcijferen, maar wel blijven lachen natuurlijk.. 

Het werd dan ook tijd om hier verandering in te brengen. Dit ben ik samen met mijn coach gaan doen. De basis erin brengen, mijn lichaam op de juiste manier voeden en samen doelen stellen. 

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu niet meer het “meisje” ben van 2 jaar geleden. 

Ik ben nu een volwassen meid vol met zelfvertrouwen. Ik ben trots op mijn lichaam en de liefde voor fitness weer terug gevonden. Zelfverzekerd en klaar om anderen met mijn verhaal te mogen inspireren! 

Ben jij klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken? 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen weer gelukkig te laten worden met zichzelf. Te laten zien dat afvallen, aankomen of fit worden ook leuk kan zijn & je niet alles hoeft te laten. 

Ik vind enthousiasme, vrolijkheid en plezier héél erg belangrijk. Dit herken je dan ook terug in de mensen die ik help en de mensen waaruit mijn team bestaat. 

Samen met onze community maken we deze missie waar en laten we zien hoe FUN fit worden kan zijn! 

Samen is namelijk zoveel leuker dan alleen! 

You are your biggest investment! 

YOU ARE READY NOW! 

Liefsss Room!