Robyn

Getransformeerd van uitgeblust naar energiek en vrolijk!

 

Mijn naam is Robyn Pierson en ik ben in de afgelopen jaren getransformeerd van volledig uitgeblust naar vol positieve energie!

In 2018 ging bij mij het lampje uit. Diagnose: een burn-out. Tijdens deze zware periode waarin ik in de “rest-energie” van het lichaam leefde moest ik alles opnieuw leren. Dankzij de begeleiding van mijn coach hebben we mijn gehele levensstijl stap voor stap kunnen aanpassen. Hierbij hebben we de producten van Herbalife Nutrition als aanvulling gebruikt. Het verschil in mindset en energie was snel te zien! Ook op de weegschaal waren er veranderingen zichtbaar. Als laatste resultaat: de vrolijke en goedlachse Robyn was terug!

 

Dankzij deze mooie resultaten en de persoonlijke groei ben ik in 2019 gestart als Lifestyle Coach. Nu help ik al enige jaren ook anderen naar hun dromen en doelen.

 

Mijn focus:

> Begeleiden naar meer balans en geluk (fysiek & mentaal)

> Creëeren van een persoonlijk plan om te werken aan gestelde doelen

> Yoga omarmt als nieuwe favoriete manier van bewegen

> Live-koken in de Doe Maar Koken Studio (via Zoom & YouTube)

> Fit mama to be (mei 2022)

 

Hoe?

Samen vinden we de ‘waarom’ (the why) achter je doelstelling en maken aan de hand van de waarom een persoonlijk plan. Met wekelijkse follow-up (online of fysiek) begeleid ik jou naar een evenwichtige levensstijl waar een positieve mindset, voedzaam eten (wat ook nog eens gemakkelijk is!) en bewegen tot de basis behoren!

 

Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Plan vrijblijvend een kennismaking via 06 19 33 40 28 of robyn.pierson@fitenfunclub.nl. Tot snel!