Ralph

Ralph

Op mijn 21e kwam ik in aanraking met Herbalife Nutrition en tot op de dag van vandaag heb ik geen dag meer gemist en daar ben ik mega dankbaar voor. Buiten dat ik de passie gevonden heb in het helpen van de mensen werk ik als monteur in de installatietechniek. Een fantastisch mooi beroep als kleine jongen ging ik al met mijn opa mee klussen en heel wat jaren later schroef ik zelf de mooiste installaties in elkaar.  Dit is een fysiek beroep en zo nu en dan een redelijke belasting voor je lichaam.

 

Voorheen vertrok ik in de ochtend zonder ontbijt van huis had ik gedurende de dag niet voldoende energie om mijn werk op een goede manier uit te kunnen voeren ik hield mezelf op de been met brood, koffie en suikerrijke tussendoortjes. Na een dag  “hard werken” dacht ik dat het normaal was wanner ik  vermoeid thuiskwam. Ik heb altijd graag gesport 5 dagen in week was ik van huis om te voetballen of ik stond in de fitness, toch was ik niet tevreden met mijn lichaam, had ik vaak spierpijn en was ik niet fit.

 

Ik ben mega sceptisch gestart want voeding en leefstijl wat maakte dat nou toch uit je leeft maar één keer… Nu de dag van vandaag ervaar ik een pak extra aan energie, veel beter resultaat met minder uren in de sportschool en een gigantisch verschil ten opzichte van mijn collega’s wanneer het werk wat zwaarder wordt.

 

Doordat ik eerst zelf heb ervaren wat de voeding met mijn doet en ik dus een pak extra energie kreeg begon dat hier thuis op te vallen, zo ben ik dus eerst mijn zusje gaan helpen, toen enkele vrienden en zo hebben we het steeds verder uitgebouwd. Wat er uiteindelijk in heeft geresulteerd dat ik mijn fulltimebaan heb kunnen afschalen naar 4 dagen in de week. Ik doe het nu dus parttime langs mijn baan (32u) met een fulltime mindset. Ik heb ervaren hoe fantastisch het gevoel is wanneer je je lichaam geeft wat het nodig heeft, helaas zie ik rond me heen nog veel mensen die dat niet doen ofwel mensen die niet gelukkig zijn met de situatie waarin ze zitten. Op beide vragen hebben we gelukkig het antwoord; we kunnen je helpen jezelf terug goed te gaan voelen, afvallen, aankomen, meer energie of gewoon gezond oud worden. Ook kunnen we je leren hoe je dit gevoel kan doorgeven, een eigen FIT en FUN club kunt starten en echt je passie kunt uitvoeren.

 

Door alle geweldige lessen die ik al heb mogen leren ben ik erachter gekomen hoe belangrijk het is om te luisteren naar de mensen, je sociaal op te stellen, samen te zoeken naar de oplossing, jezelf in te leven in de persoon tegenover je.

 

Ik ben ongelofelijk gedreven om een positieve bijdrage te leveren aan deze continu veranderende wereld. Het is nu meer dan ooit nodig om goed voor jezelf te zorgen en we gaan hoe dan ook de wereld een stuk gezonder en gelukkiger te maken. Het is niet de vraag óf maar wannéér je in aanraking gaat komen met de FIT en FUN brand

 

Je leeft inderdaad maar een keer, zorg ervoor dat je je beste leven leeft!

 

Live your dreams,  don’t dream your life.