Angela & Toine

Wij zijn Toine en Angela, allebei hovenier van achtergrond. Hebben een hoveniersbedrijf en een gezin met 3 kinderen.

 

In 2014 waren we compleet uitgebluste ouders en ondernemers die voor iedereen zorgde behalve zichzelf en daardoor steeg ook het gewicht op de weegschaal en staken er veel lichamelijke klachten de kop op.
Tijd voor actie want de kleinste dagelijkse werkzaamheden werden zelfs zwaar en het was overleven i.p.v. leven.

 

Gestart met Herbalife Nutrition en de coaching om wat af te slanken, maar het heeft ons veel meer gebracht: we zijn beide meer dan 10 kg afgeslankt maar zijn daarnaast weer energiek en vitaal en hebben onze kwaliteit van leven terug.
We ervaren zoveel energie en gunnen iedereen dit waardoor we naast de zorg voor ons gezin en het runnen van ons hoveniersbedrijf ook andere mensen zijn gaan coachen naar een fijner en fitter leven en mensen weer de kwaltiteit van het leven te laten ervaren. Angela is daarnaast nog ReAttach therapeut waardoor ze ook op mentaal vlak mensen extra kan helpen.

 

Met veel enthousiasme coachen we nu een groot aantal mensen naar hun doel. Ben jij de volgende die we mogen gaan begeleiden naar een fijner, beter leven. Laat Herbalife voeding en hun begeleiding jou recept zijn voor een goed gevoel.

Neem contact op Toine & Angela via angela.prinsen@fitenfunclub.nl.